Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

CENTRUM 30metrów od Krupówek - 2 pokoje + salon z aneksem kuch.(od 160 za apartament)

Adres obiektu Kościuszki 8, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 20 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 24

 
 

Irena
Dodano: 2016-07-16
Pobyt od: 2016-06-14 do 2016-06-24 IP: xx.160.60.162
 
 
 

Byliśmy w czerwcu w apartamencie na I piętrze na ul. Kościuszki. Piękny, duży taras gdzie po całym dniu z wielką przyjemnością było można się zrelaksować. Blisko Krupówek, ale jednocześnie uliczkę obok gdzie jest cisza i spokój. Apartament bardzo dobrze wyposażony w sprzęt gospodarstwa domowego. Apartament bardzo czysty i zadbany warunki rewelacyjne. Właściciel bardzo uprzejmy dbający o dobro klienta. Serdecznie polecam trafiliśmy z polecenia i dalej teraz my będziemy polecać. Na pewno jeszcze nie raz skorzystamy. POLECAM !


 
 

Agata
Dodano: 2015-10-22
Pobyt od: 2015-10-17 do 2015-10-21
 
 
    

Polecamy gorąco! Warunki wspaniałe, lokalizacja idealna. Z panem Markiem można się dogadać praktycznie w każdej kwestii. Mamy nadzieję jeszcze wrócić. Będziemy też polecać wszystkim znajomym.


 
 

Izabela W.
Dodano: 2015-10-05
Pobyt od: 2015-10-02 do 2015-10-04
 
 
    

Mieszkaliśmy weekendowo (październik 2015r.) w apartamencie na 4 piętrze. Wspaniałe warunki, doskonałe wyposażenie, ciepło, wzorowo czysto, schludnie i elegancko. Gospodarz bardzo miły, grzeczny i uczynny, zawsze do dyspozycji gości. Ponadto Gospodarz zgodził się byśmy w niedzielę wyjechali bardzo późno, dużo później niż przewiduje doba hotelowa w większości znanych nam ośrodków (a podróżujemy całkiem sporo). Obiekt zdecydowanie godny polecenia. Oprócz świetnych warunków, doskonała lokalizacja w samym centrum Zakopanego, tuż przy Krupówkach. Oceniamy na szóstkę z plusem :) Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy :)


 
 

Marlena L.
Dodano: 2015-09-23
Pobyt od: 2015-09-07 do 2015-09-11
 
 
    

Witam wszystkich ! Bylismy we wrzesniu u Pana Marka ,wrocilismy bardzo zadowoleni.Oferta sprawdzona ,wszystko na najwyzszym poziomie,komfort, czystosc, obsluga, blisko wszedzie.Polecamy,a widok na Giewont z okna apartamentu na 2 pietrze zjawiskowy.Mam nadzieje,ze spotkamy sie jeszcze z Panem Markiem.


 
 

Karolina
Dodano: 2015-04-08
Pobyt od: 2015-04-03 do 2015-04-07
 
 
    

Kolejny nasz pobyt u p. Marka, tym razem w innym apartamencie, ale kazdy jest idealny - praktyczny, dobrze rozmieszczony i bardzo ladny. Jak Zakopane to tylko w tym miejscu.


 
 

Anna Konopka
Dodano: 2015-02-02
Pobyt od: 2015-01-30 do 2015-02-01
 

Gorąco polecamy apartament u Pana Marka! Choć byliśmy tylko w weekend to jesteśmy w pełni zadowoleni z wypoczynku w apartamencie , wszystko zgodne z opisem, czysto, spokojnie i komfortowo !!! Dzieci były zachwycone przestrzenią i my również w pełni wyposażoną kuchnią. Widoki z 4-go piętra rewelacyjne! Bardzo dobry kontakt z miłym właścicielem, dwa komplety kluczy, parking. Napewno tam wrócimy! Polecamy wszystkim bo naprawdę warto!!!!! Nasza ocena to 6+ !!! Pozdrawiamy Pana Marka ;) Konopkowie i Fielkowie


 
 

Gosia z rodzinką :))
Dodano: 2015-01-05
Pobyt od: 2014-12-23 do 2014-12-26
 
 
 

Goraco polecam pobyt u Pana Marka. Wspaniały człowiek. Mieszkaliśmy w apartamencie na 1 piętrze (dostaliśmy dwa komplety kluczy co dla dwóch rodzin jest bardzo ważne). Czyściutko, pachnąco a do tego swietna lokalizacja, wszędzie blisko. Apartament w pełni wyposażony, nic dodać nic ująć - jeszcze raz GORĄCO POLECAM. Dziękujęmy i mamy nadzieję, że jeszcze tu wrócimy!!


 
 

Magda
Dodano: 2014-11-17
Pobyt od: 2014-09-22 do 2014-09-28
 
 
 

Byłam w wrześniu, wszystko zgodnie z opisem, czyściutko, zadbane, wszędzie blisko. Rewelacyjny kontakt z panem Markiem. Bardzo polecam!!!!


 
 

ketym
Dodano: 2014-10-06
Pobyt od: 2014-08-19 do 2014-08-23 IP: xx.208.93.84
 
 
    

Apartament zgodny z opisem w ofercie,poza jednym wyjątkiem-czystość.Odniosłam wrażenie , że po poprzednikach została zmieniona tylko pościel i "ogarnięte" na "odwal się"-to wszystko.Zaczęłam od sprzątania-zamiatania i mycia aneksu kuchennego oraz łazienki.Wszędzie było mnóstwo włosów (gdyby ktoś zamiatał to zmiótł by chociaż te włosy), i zwykłych kotów kurzu.Krzesła w pokoju też można by już wymienić na czyste np.zwykłe drewniane-ale czyste.Proponuję Panu Markowi popracować nad czystością i wszystko będzie na 5.


 
 

Marta
Dodano: 2014-08-18
Pobyt od: 2014-08-02 do 2014-08-08
 
 
    

REWELACJA. Polecam wszystkim. Było cudownie. Pan Marek to przemiły człowiek. Wszystko zgodne z opisem. Panie Marku - jeszcze tu wrócimy.


Opinie 1-10 z 24

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie