Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

CENTRUM 30metrów od Krupówek - 2 pokoje + salon z aneksem kuch.(od 160 za apartament)

Adres obiektu Kościuszki 8, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 21 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

joanna
Dodano: 2017-06-17
Pobyt od: 2017-05-05 do 2017-05-07 IP: xx.47.33.215
 
 
    

Wynajeliśmy apartament u Pana Marka w maju na 3 dni, polecamy ! Blisko krupówek, a zaraz w mieszkaniu było cicho. Nowocześny, funkcjonalny apartament i przemiły właściciel.


 
 

Agata
Dodano: 2015-10-22
Pobyt od: 2015-10-17 do 2015-10-21
 
 
    

Polecamy gorąco! Warunki wspaniałe, lokalizacja idealna. Z panem Markiem można się dogadać praktycznie w każdej kwestii. Mamy nadzieję jeszcze wrócić. Będziemy też polecać wszystkim znajomym.


 
 

Izabela W.
Dodano: 2015-10-05
Pobyt od: 2015-10-02 do 2015-10-04
 
 
    

Mieszkaliśmy weekendowo (październik 2015r.) w apartamencie na 4 piętrze. Wspaniałe warunki, doskonałe wyposażenie, ciepło, wzorowo czysto, schludnie i elegancko. Gospodarz bardzo miły, grzeczny i uczynny, zawsze do dyspozycji gości. Ponadto Gospodarz zgodził się byśmy w niedzielę wyjechali bardzo późno, dużo później niż przewiduje doba hotelowa w większości znanych nam ośrodków (a podróżujemy całkiem sporo). Obiekt zdecydowanie godny polecenia. Oprócz świetnych warunków, doskonała lokalizacja w samym centrum Zakopanego, tuż przy Krupówkach. Oceniamy na szóstkę z plusem :) Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy :)


 
 

Marlena L.
Dodano: 2015-09-23
Pobyt od: 2015-09-07 do 2015-09-11
 
 
    

Witam wszystkich ! Bylismy we wrzesniu u Pana Marka ,wrocilismy bardzo zadowoleni.Oferta sprawdzona ,wszystko na najwyzszym poziomie,komfort, czystosc, obsluga, blisko wszedzie.Polecamy,a widok na Giewont z okna apartamentu na 2 pietrze zjawiskowy.Mam nadzieje,ze spotkamy sie jeszcze z Panem Markiem.


 
 

Karolina
Dodano: 2015-04-08
Pobyt od: 2015-04-03 do 2015-04-07
 
 
    

Kolejny nasz pobyt u p. Marka, tym razem w innym apartamencie, ale kazdy jest idealny - praktyczny, dobrze rozmieszczony i bardzo ladny. Jak Zakopane to tylko w tym miejscu.


 
 

Magda
Dodano: 2014-11-17
Pobyt od: 2014-09-22 do 2014-09-28
 
 
 

Byłam w wrześniu, wszystko zgodnie z opisem, czyściutko, zadbane, wszędzie blisko. Rewelacyjny kontakt z panem Markiem. Bardzo polecam!!!!


 
 

Marta
Dodano: 2014-08-18
Pobyt od: 2014-08-02 do 2014-08-08
 
 
    

REWELACJA. Polecam wszystkim. Było cudownie. Pan Marek to przemiły człowiek. Wszystko zgodne z opisem. Panie Marku - jeszcze tu wrócimy.


 
 

Adrian i Iza
Dodano: 2014-06-29
Pobyt od: 2014-05-07 do 2014-05-13
 
 
    

Byliśmy u pana Marka juz kilka razy w przeciągu roku wybieramy się znowu we wrześniu zajmowaliśmy apartamenty na drugim piętrze jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu wszystko zgodnie z opisem lokalizacja super wszędzie gdzie potrzeba jest blisko polecamy wszystkim a pan Marek bardzo w porządku niewyobram sobie miejsca gdzie indziej Adrian i Izabela. !!!!!!!!!!


 
 

Minia
Dodano: 2014-01-14
Pobyt od: 2014-01-06 do 2014-01-12
 
 
    

Polecam każdemu Apartamenty u Pana Marka. Wszystko zgodne z opisem :) . Lokalizacja wg.nas najlepsza jakiej można oczekiwać. Mieszkanko ciche, czyste, komfortowe. Parking zamykany. My byliśmy na 4 piętrze, więc widoki z okien mieliśmy bajkowe :) Polecam rodzinom z dziećmi, grupie przyjaciół jak i zakochanym. Co roku z mężem mieszkaliśmy w innych miejscach w Zakopanym , ale teraz wiemy że następnym razem wrócimy do Pana Marka :) !!! Polecamy i życzymy wszystkim równie udanych pobytów jak nasz :)


 
 

Anna
Dodano: 2013-12-29
Pobyt od: 2013-12-23 do 2013-12-28
 
 
    

Polecam. Mieszkanie I piętro. Oferta zgodna z opisem i zdjęciami, mieszkanie zadbane, przestronne dla 6 osób. Lokalizacja bardzo dobra na wyjścia na Krupówki, blisko sklepy, parking zamykany. Blisko Krupówek a w mieszkaniu jest bardzo cicho. Moim zdaniem jest to jedna z lepszych ofert.


Opinie 1-10 z 12

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie