Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

CENTRUM 30metrów od Krupówek - 2 pokoje + salon z aneksem kuch.(od 160 za apartament)

Adres obiektu Kościuszki 8, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 22 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Agata
Dodano: 2015-10-22
Pobyt od: 2015-10-17 do 2015-10-21
 
 
    

Polecamy gorąco! Warunki wspaniałe, lokalizacja idealna. Z panem Markiem można się dogadać praktycznie w każdej kwestii. Mamy nadzieję jeszcze wrócić. Będziemy też polecać wszystkim znajomym.


 
 

Izabela W.
Dodano: 2015-10-05
Pobyt od: 2015-10-02 do 2015-10-04
 
 
    

Mieszkaliśmy weekendowo (październik 2015r.) w apartamencie na 4 piętrze. Wspaniałe warunki, doskonałe wyposażenie, ciepło, wzorowo czysto, schludnie i elegancko. Gospodarz bardzo miły, grzeczny i uczynny, zawsze do dyspozycji gości. Ponadto Gospodarz zgodził się byśmy w niedzielę wyjechali bardzo późno, dużo później niż przewiduje doba hotelowa w większości znanych nam ośrodków (a podróżujemy całkiem sporo). Obiekt zdecydowanie godny polecenia. Oprócz świetnych warunków, doskonała lokalizacja w samym centrum Zakopanego, tuż przy Krupówkach. Oceniamy na szóstkę z plusem :) Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy :)


 
 

Marlena L.
Dodano: 2015-09-23
Pobyt od: 2015-09-07 do 2015-09-11
 
 
    

Witam wszystkich ! Bylismy we wrzesniu u Pana Marka ,wrocilismy bardzo zadowoleni.Oferta sprawdzona ,wszystko na najwyzszym poziomie,komfort, czystosc, obsluga, blisko wszedzie.Polecamy,a widok na Giewont z okna apartamentu na 2 pietrze zjawiskowy.Mam nadzieje,ze spotkamy sie jeszcze z Panem Markiem.


 
 

Karolina
Dodano: 2015-04-08
Pobyt od: 2015-04-03 do 2015-04-07
 
 
    

Kolejny nasz pobyt u p. Marka, tym razem w innym apartamencie, ale kazdy jest idealny - praktyczny, dobrze rozmieszczony i bardzo ladny. Jak Zakopane to tylko w tym miejscu.


 
 

ketym
Dodano: 2014-10-06
Pobyt od: 2014-08-19 do 2014-08-23 IP: xx.208.93.84
 
 
    

Apartament zgodny z opisem w ofercie,poza jednym wyjątkiem-czystość.Odniosłam wrażenie , że po poprzednikach została zmieniona tylko pościel i "ogarnięte" na "odwal się"-to wszystko.Zaczęłam od sprzątania-zamiatania i mycia aneksu kuchennego oraz łazienki.Wszędzie było mnóstwo włosów (gdyby ktoś zamiatał to zmiótł by chociaż te włosy), i zwykłych kotów kurzu.Krzesła w pokoju też można by już wymienić na czyste np.zwykłe drewniane-ale czyste.Proponuję Panu Markowi popracować nad czystością i wszystko będzie na 5.


 
 

Marta
Dodano: 2014-08-18
Pobyt od: 2014-08-02 do 2014-08-08
 
 
    

REWELACJA. Polecam wszystkim. Było cudownie. Pan Marek to przemiły człowiek. Wszystko zgodne z opisem. Panie Marku - jeszcze tu wrócimy.


 
 

Anna z Rzeszowa
Dodano: 2014-06-18
Pobyt od: 2014-05-29 do 2014-05-31
 
 
 

Naprawdę polecam wszystkim pobyt w tym miejscu. Lokalizacja wspaniała, więc wszędzie blisko. Przede wszystkim mieszkanie bardzo czyste i zadbane. Kontakt z właścicielem bardzo dobry. Nasze dzieci zachwycone były pobliską "misiolandią" oraz ogromnym tarasem przy mieszkaniu. Myślę,że z oferty skorzystamy jeszcze nie jeden raz. Pozdowienia dla P.Marka.


 
 

Aga i Robert
Dodano: 2013-02-20
Pobyt od: 2013-02-13 do 2013-02-16
 
 
    

Mieliśmy z narzeczonym tą przyjemność mieszkania w jednym z apartamentów w tegoroczne Walentynki,dalej jesteśmy pod wielkim wrażeniem,chociaż wszędzie blisko nigdzie nie chciało nam się wychodzić,jedynie czego żałujemy to to że tak krótko,następnym razem tylko tam i na dłużej ;)


 
 

Grunwald
Dodano: 2013-02-04
Pobyt od: 2012-02-28 do 2013-02-01 IP: xx.18.198.26
 
 
   

Byłem,widziałem.Najlepszy mój pobyt w zakopanem jaki miałem do tej pory.Wszystko zgodne z opisem.Warunki super .Pan Marek zawsze uprzejmy pomocny i .Lokalizacja rewelacyjna.Czyściutko ,zadbane.Polecam wszystkim.Jak tylko będę będzie wolne w przyszłości to na pewno skorzystam.


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie